Zwemvereniging Wijchen

ZV Wijchen Challenge

Doe mee aan de ZV Wijchen challenge!

Verveel je je thuis en/of houd je van een uitdaging?

Durf je het aan om met ons mee te doen aan de ZV Wijchen challenge?

Doe dan mee!!

Wat houdt de challenge in?
In de week van 27 april tot en met 1 mei dagen wij iedereen elke dag uit om mee te doen aan een andere opdracht.
Het is de bedoeling dat je (alle) opdrachten zo goed/creatief/snel mogelijk uitvoert en je het resultaat met ons deelt via Facebook (van ZV Wijchen) of Whatsapp.

Wij kiezen vervolgens wie de opdracht het best heeft uitgevoerd. Deze persoon wordt de dagwinnaar van de opdracht.

De opdrachten.
Iedere dag zal er een nieuwe opdracht verschijnen. Er zullen (vooral) sportieve opdrachten bij zitten, maar ook opdrachten waarbij andere vaardigheden vereist zijn.
Het is natuurlijk het leukst als je aan alle uitdagingen mee doet, lukt dit een dag niet dan is dat natuurlijk geen probleem.

Wie mag er mee doen?
Natuurlijk past de ene opdracht beter bij je dan de andere opdracht maar in principe kunnen alle opdrachten door iedereen worden uitgevoerd. Hierdoor kan en mag iedereen meedoen.
Voor onze leden van ZV Wijchen is deelname gratis, aan niet-leden vragen wij een bedrag van 5 euro. Een deel van dit bedrag zal worden gebruikt voor sponsoring, het andere deel wordt gebruikt voor prijzen voor de dagwinnaars. Dus hoe meer deelnemers er zijn, hoe leuker de prijzen worden!

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Of ken je iemand die het leuk vindt om mee te doen?

We zouden het hartstikke leuk vinden als er zoveel mogelijk mensen mee gaan doen aan deze challenge. Om een globale schatting van het aantal deelnemers te krijgen, vinden we het fijn als je je opgeeft. Dit kan door een mailtje te sturen naar onderstaand e-mailadres.

We willen graag weten met hoeveel mensen je deel wilt nemen en hoeveel deelnemers er lid/niet-lid zijn van de zwemvereniging.
Mailadres: danielle.thijssen@hotmail.com

Niet leden kunnen hun inschrijfkosten overmaken naar:
Zwemvereniging Wijchen

NL47RABO0158652215

Deze challenge wordt door de vereniging ondersteund.

 

Groeten en tot de 27ste ,
Marloes en Daniëlle

 

Heb je geen facebook of doe je liever mee via Whatsapp, gebruik dan onderstaande link om jezelf aan te melden bij de groepsapp.
https://chat.whatsapp.com/CtVRZVFA7OdDGlsHoB85KD.