Wedstrijdzwemmen

Zwemvereniging is een vereniging die zich richt op het zwedstrijdzwemmen. We hebben topklasse trainers die de zwemmers opleiden en begeleiden vanaf het moment dat ze hun zwemdiploma B hebben behaald en bij de vereniging komen, tot ze bij de senioren op hoog niveau mee zwemmen.

Minioren: 6-11 jaar

Jonge zwemmer starten bij de minioren. De minioren richten zich op het leren van de vier wedstrijdslagen: borstcrawl, schoolslag, rugcrawl en vlinderslag. Elk seizoen zijn er enkele wedstrijden voor minioren.

Junioren: 12-16 jaar

Bij de junioren leren de kinderen hun techniek te verbeteren op de eerder genoemde slagen en kunnen ze deelnemen aan verschillende soorten wedstrijden, van de verenigingscompetitie tot aan de NJJK.

Jeugd-Senioren: 16-24 jaar

Na hun juniorentijd komen de zwemmers aan bij de jeugd-senioren. In deze groep blijf je je technieken ontwikkelen en je persoonlijke records te verbeteren. Ook hier kun je aan je eigen doelen werken.

Aanmeldformulier

Trainers

Zwemvereniging Wijchen werkt met gekwalificeerde trainers die allemaal een opleiding tot zwemtrainer hebben afgerond. De trainers worden bijgestaan door een kader dat vooral bestaat uit oudere zwemmers die de jongere groepen helpen.

Patrick Meeuwissen
Hoofdtrainer
Patrick is de hoofdtrainer en al vele jaren actief binnen de vereniging.
Cori Moors
corilucmoors@hetnet.nl