Masters

Ben je ouder dan ongeveer 20 jaar en wil je actief zijn of blijven in het wedstrijdzwemmen? Dan is het zwemmen bij de masters iets voor jou! De masters van ZV Wijchen bestaan uit een groep van ruim 40 enthousiaste zwemmers. Sommigen hebben een verleden in het wedstrijdzwemmen, anderen zijn pas op latere leeftijd begonnen met zwemmen bij de vereniging.

De masters zwemmen op drie avonden: op de ‘eigen’ woensdagavond, waar we het hele bad ter beschikking hebben, en op dinsdag- en vrijdagavond, waar op we resp. drie en twee banen ter beschikking hebben.

Op woensdagavond is er begeleiding van trainers. Johan is de vaste aanwezige en hij wordt elke week bijgestaan door een wisselende collega. Ze trainen masters van elk niveau, van beginner tot ex-wedstrijdzwemmer.

Train je liever zonder begeleiding? Dat is ook geen probleem: er zijn enkele banen beschikbaar voor zwemmers die hun eigen programma willen volgen.

Masters die klaargestoomd willen worden voor deelname aan wedstrijden zijn uiteraard ook welkom!

Mastercommissie

De mastercommissie bestaat uit de volgende leden:

Untitled

Ik zal hier snel meer vermelden.

Erik Hensema
Lid mastercommissie
Erik zwemt zijn hele leven al bij diverse verenigingen. Hij is lid geweest van het bestuur en heeft in 2019 een stapje terug gedaan en is sinds die tijd lid van de mastercommissie.
Danielle Thijssen
Mastercommissie