Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Geert-Jan Smithuis
Voorzitter
Als vader van twee zwemmende leden, wil ik graag wat extra’s doen, me graag inzetten voor de vereniging. Ook voor mij komt het zwemmen niet helemaal uit de lucht vallen. Zelf heb ik ook gezwommen, bij zwemclub Nautilus’61 uit Terborg/Silvolde. Met mijn bijdrage wil ik de vereniging laten bloeien en groeien. Gelegenheid blijven bieden aan iedereen die graag een baantje trekt; van recreanten tot ambitieuze competitie zwemmers, jong en ouder. Daarnaast ook de gezelligheid, het clubgevoel verder ontwikkelen.
Esther van Niersen
Secretaris
Esther is sinds 2008 betrokken geraakt bij ZV Wijchen, toen haar oudste dochter gestart is met zwemmen, inmiddels zwemmen haar drie dochters. Naast bestuurslid, tevens official bij wedstrijden. Het leuke van zowel official als bestuurslid zijn, is meer betrokkenheid bij het reilen en zeilen van de vereniging.
Jurrian Werler
Penningmeester
Angelique Meeuwissen
Algemeen bestuurslid / Wedstrijdcommissie
Angelique vertegenwoordigt het wedstrijdsecretariaat binnen het bestuur. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor de organisatie van en deelname aan wedstrijden, alsmede de inzet van officials. Verder heb ik de ledenadministratie onder mijn beheer
Wilco van Uden
Algemeen bestuurslid / Activiteitencommissie
Al bijna 25 jaar actief binnen de vereniging. Eerst alleen als zwemmer, en later ook als AC en bestuurlid van de vereninging. Daarnaast sta ik ook nog op maandagavond langs het bad om training te geven aan de minioren!
Erik Hensema
Algemeen bestuurslid / Mastercommissie
Erik komt uit een familie van zwemmers en zwemt al sinds zijn B-diploma bij verenigingen. Na zijn verhuizing naar wijchen is hij bij ZV Wijchen gaan zwemmen bij de masters.