Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Wilco van Uden
Voorzitter

Al ruim 25 jaar actief binnen de vereniging. Eerst alleen als zwemmer, en later ook als AC en bestuurlid van de vereninging. Sinds januari 2020 voorzitter van de vereniging

Mathijs Kersten
Penningmeester
Angelique Meeuwissen
Secretaris / Wedstrijdcommissie
Angelique vertegenwoordigt het wedstrijdsecretariaat binnen het bestuur. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor de organisatie van en deelname aan wedstrijden, alsmede de inzet van officials. Verder heb ik de ledenadministratie onder mijn beheer
Peter Soudant
Algemeen bestuurslid / Mastercommissie

Peter heeft een lange geschiedenis in het verenigingsleven en is actief geweest in meerdere zwemverenigingen. Ook is hij actief wedstrijdzwemmers bij de masters.

Mark van Uden
Algemeen bestuurslid / Activiteitencommisie
Ik ben al ruim 25 jaar lid van ZV Wijchen. Heel lang alleen als zwemmer, maar sinds 2020 ook als lid van de activiteitencommissie en het bestuur. Samen met de overige leden van de activiteitencommissie organiseren wij elk jaar verschillende activiteiten voor al onze leden. Ik hoop jullie snel een keer in het zwembad te zien.
Martin de Jonge
Algemeen bestuurslid
Sinds september 2018 zwemmen onze zoons Timen (12, junioren), Rogier (11, minioren) en Pieter (7, minioren) met veel plezier bij ZV Wijchen. Nog niet zo heel lang maar het bevalt hen erg goed! Als bestuurslid wil ik graag bijdragen aan de vereniging. Bij wedstrijden en ook door de week bij trainingen ben ik regelmatig in het zwembad; ik hoor graag wat leeft onder de zwemmers en ouders om dat ook mee te nemen naar het bestuur!
Ruud de Groot
Algemeen bestuurslid
Mijn zoon zwemt sinds enkele jaren bij de vereniging. Ik ben actief als tijdwaarnemer/keerpunt commissaris bij de wedstrijden en algemeen bestuurslid.
Babette Soethof
Algemeen bestuurslid
Ik ben Babette Soethof en sinds april 2020 zit ik in het bestuur. Naast bestuurslid ben ik ook langs het bad te vinden als official. Met mijn bijdrage hoop ik dat ZV Wijchen een gezellige, sportieve club is en blijft, waar iedereen zich welkom voelt van jong tot oud.