Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Martin de Jonge
Voorzitter
Sinds september 2018 zwemmen onze zoons Timen (12, junioren), Rogier (11, minioren) en Pieter (7, minioren) met veel plezier bij ZV Wijchen. Nog niet zo heel lang maar het bevalt hen erg goed! Als bestuurslid wil ik graag bijdragen aan de vereniging. Bij wedstrijden en ook door de week bij trainingen ben ik regelmatig in het zwembad; ik hoor graag wat leeft onder de zwemmers en ouders om dat ook mee te nemen naar het bestuur!
Mathijs Kersten
Penningmeester
Angelique Meeuwissen
Secretaris / Wedstrijdcommissie
Angelique vertegenwoordigt het wedstrijdsecretariaat binnen het bestuur. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor de organisatie van en deelname aan wedstrijden, alsmede de inzet van officials. Verder heb ik de ledenadministratie onder mijn beheer
Ruud de Groot
Algemeen bestuurslid
Mijn zoon zwemt sinds enkele jaren bij de vereniging. Ik ben actief als tijdwaarnemer/keerpunt commissaris bij de wedstrijden en algemeen bestuurslid.
Mark van Uden
Algemeen bestuurslid / Activiteitencommisie
Ik ben al ruim 25 jaar lid van ZV Wijchen. Heel lang alleen als zwemmer, maar sinds 2020 ook als lid van de activiteitencommissie en het bestuur. Samen met de overige leden van de activiteitencommissie organiseren wij elk jaar verschillende activiteiten voor al onze leden. Ik hoop jullie snel een keer in het zwembad te zien.