Ereleden en vrienden

In ere van hun speciale verdiensten voor de vereniging, heeft ZV Wijchen de volgende ereleden:

Henny Derks-Megens

Henny Derks stond jarenlang aan het water als trainster. Vanaf 1990 meeverhuisd naar het nieuwe zwembad "De Meerval" heeft ze de zwemvereniging zien veranderen en veel meegemaakt. Henny begon als trainster voor de duur van een halfjaar, als tijdelijke kracht voor de toen trainerloze vereniging. Uiteindelijk bleef ze ruim 12,5 jaar aan de kant van het water.

Frits ter Haar

Frits was zijn laatste jaren bij de vereniging vooral actief in het oud papier en reed veelal met Lot Beelen en de enthousiaste zwemmers rond in een busje van Tonny om papier te verzamelen op de "buiten route" van Alverna. Daarnaast was Frits ook altijd betrokken bij vrijwel alle activiteiten en zorgde ervoor dat hij een vaste waarde werd waarop de activiteitencommissie altijd mocht rekenen.

Tonny Sleenhoff

Tonny bood de zwemclub de mogelijkheid om oud papier op zijn werf te verzamelen. Jaren geleden stelde hij zelfs een bus beschikbaar waarmee de vereniging kosteloos elke maand gebruik van mocht maken. Ook naast het oud papier was Tonny betrokken bij de vereniging door jarenlang een bestuursfunctie te bekleden.

Wil Jeurissen

In een tijd van weinig bestuursleden en onregelmatige vergaderingen bracht Wil structuur. Als voorzitter heeft hij het bestuur omgevormd tot een professioneel opererend team.

Armand Pruijmboom

Talloze uren heeft Armand gewerkt als penningmeester. Onder zijn leiding is de vereniging financieel sterk geworden, met een overzichtelijke boekhouding.

Johan van Well

Johan is ruim 25 jaar actief geweest in de vereniging in vele rollen. Bestuurslid, hoofdtrainer, official, redacteur clubblad noem het maar op. In tijden van een gebrek aan bestuursleden en vrijwilligers, was Johan er om de rol te vervullen. De laatste jaren is Johan actief geweest als trainer bij de masters.