Zwemvereniging Wijchen

Update omtrent activiteiten en trainingen ivm coronavirus

Beste leden,

 

Ook wij als vereniging krijgen te maken met adviezen die er vanuit de overheid en de KNZB gegeven worden met betrekking tot het Coronavirus. En deze adviezen hebben nogal wat impact op de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging.

Met dit bericht willen wij hier duidelijkheid over scheppen en jullie eventuele vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Wat zijn de gevolgen voor ons als vereniging?

 

  • Alle zwemtrainingen vervallen.

 

Voor deze vrijdag (13-3) en voor de komende week (16-3 t/m 22-3) vervallen alle trainingen.

Naast het advies dat hierover gegeven wordt, is het ook nog zo dat de Meerval gesloten is tot nader bericht. We kunnen dus niet in het zwembad terecht.

Wanneer wij de trainingen kunnen hervatten is afhankelijk van keuzes die de Meerval maakt, en de adviezen die vanuit de overheid en KNZB gegeven worden. Wij houden jullie hiervan op de hoogte via mail, website en facebook. Houdt dit dus in de gaten.

  • (Competitie) wedstrijden

 

Alle geplande wedstrijden tot 31 maart worden uitgesteld. Dat betekent dus ook dat de wedstrijd van aankomend weekend (14-3) niet doorgaat. Ook de minioren-junioren wedstrijd die gepland stond op 29-3 zal niet doorgaan.

Of en wanneer deze wedstrijden worden ingehaald is op dit moment niet bekend. Ook hiervan brengen wij jullie op de hoogte zo gauw wij meer weten.

 

  • Activiteiten

 

De geplande activiteiten in de komende 2 weken gaan niet door. Dat betekent dat de Lentesprint niet door gaat en dat wij onze Algemene ledenvergadering (ALV) uitstellen.

Wat de ALV betreft gaan wij als bestuur in de komende week kijken hoe wij dit precies gaan aanpakken. Gepland was namelijk dat een aantal beslissingen die het bestuur voor wil leggen aan de leden ook op korte termijn in zouden moeten gaan. Hier volgt nog verdere berichtgeving over in de komende week.

Voor nu is dit de info die wij als bestuur hebben en waar we het mee moeten doen. Mocht er nieuwe informatie komen dan delen wij dit zo snel mogelijk via al onze communicatiekanalen.

Zijn er alsnog vragen zijn laat het ons weten. Wij gaan ons best doen deze zo goed mogelijk te behandelen.

Groetjes

Bestuur ZV Wijchen